Nya tag!

Imorgon drar det igång igen. Efter en bekymmerslös helg utan några som helst tankar på plugg så börjar vi igen 08.15 imorgon. Kul, jag ser fram emot att börja T2... men varför så tidigt?? 08.15 är att ta i tycker jag.

Vi träffade våra nollor ikväll, roligt roligt. De verkar shyssta allihopa. Det kommer bli roliga två veckor framöver, tungt, men roligt :)

Nu ska jag soooova! :)

Phew

Jag har överlevt!

Hör och häpna!

Jag såg solen idag! Den var uppe tidigt tyckte jag, sedan kom jag på att jag faktiskt åkt 40 mil söderut från polcirkeln och att det inte är så konstigt att det är ljusare här än hemma i ötå.

Men alltså, solen! Det var verkligen trevligt.
Åkte skidor på nydala också, ååhh vad fint det var. Jag älskar verkligen att åka skidor!!!

Vi lagade pasta carbonara hemma hos mig ikväll. Och pluggade. Och hade trevligt. Kul! :)
Nu ska jag gå och lägga mig.

8/1-10

Det känns verkligen konstigt när man ska skriva datum... 2010 wooo, testa själva det är asmysko! 8/1-10...

I alla fall så kan jag komma med en liten uppdatering nu, jag gör inte så mycket annat än kommer med desperata och löjliga anledningar till att jag inte ska plugga. Fungerar inte särskillt bra. blöh.
Fortsatt kallt här i umeå och jag har inte åkt skidor på jag vet inte hur länge, det börjar gnaga på mig och mitt samvete mer och mer.

Nu är det tyvärr slut på min korta rast och jag ska återgå till termodynamik och enzymkinetik... wiho, det ska bli kul!


tbx i umeå

Tjo, så var man tillbaka. Träffade klasskompisar på ica när jag var och handlade, jag har saknat dem lite inser jag nu :)

Endast en av tre tävlingar genomfördes i Arvidsjaur, långdistansen och sprinten ställdes in pga. kyla.  hua. Tråkigt tycker största delen av mig (och troligen resten av skidorienteringssverige), lika bra tycker en pytteliten, minimal del av mig. Den delen resonerar så som så att jag var ändå inte riktigt pigg/ i form för att tävla efter min sjukdom och om det hade blivit tävlig trots att det var så kallt så hade det blivit väldigt jobbigt för johanna och hennes luftrör.
Men som sagt, mest tråkigt.

Desto roligare att träffa mina kusiner i A-jaur!

Här i umeå är det också kallt, och nuförtiden finns det mycket snö också. Det märkte jag av när jag skulle hitta min cykel för att åka och handla. Efter en tids letende i snöhögen där jag hade för mig att cykelstället var placerat så lyckades jag lokalisera något som liknade min cykel. När jag tillslut efter en hel del grävande, sparkande, ryckande och slitande fick loss min cykel så såg den ut att vara i acceptabelt skick. Jag märkte dock ganska snart att bromsarna naturligtvis hade frusit och således inte fungerade. Nåja, jag tog mig till affären och tillbaka helskinnad. Dock återstår att se hur det går när jag ska till universitetet imorgon :P spännande spännande!

planer för helg och kommande vecka:
*plugga (tenta nästa fredaaaaag!)

over and out!



2/1-10

Så var det nytt år! :)
Nyår firades på isen i juoksengi, sjöng med sista minuten kören och Stefan och Lotta. Verkligen roligt! Lite kallt ver det dock för det blåste.

Annars har jag inte gjort så himla mycket sen sist, Fredrik har varit här (åkte hem igår) och vi har åkt skidor, och, tja inte gjort så mycket mer. I tisdags så var jag på skidträning för småbarnen i övertorneå, det var roligt! Jag hoppas att barnen hade lika roligt som jag hade.

Vi har också konstaterat att skillnaden mellan plugg och powernap är hårfin och om det skulle vara så att man tar en powernap brevid pluggböckerna så är det i princip ingen skillnad :)

Man kan sammanfatta genom att säga att det har varit riktigt roligt och att tiden som vanligt gått alldeles för fort. Imorgon åker jag till Arvidsjaur och sedan vidare till umeå på onsdag. Då är det dags att återvända till verkligheten....GAH!


RSS 2.0