Oh yeah!

Igår var jag och åkte skidor! Åntligen säger jag bara, en 8 dagars uppehåll, det kan ju knäcka vem som helst!
Det var sådär lagom kallt -18 ungefär och såren var nypistade, bra helt enkelt!

Senare kom Lone och Vickan och hälsade på :) det var roligt att träffa dem, wieee det ska jag göra fler gånger det här lovet! Vi spelade Rappakalja och Rebecka ägde oss alla... Kul var det i alla fall att höra vissa påhittade förklaringar till ord.. haha!

Idag på spåret träffade jag Tommi, gah hur länge sedan var det inte man såg honom? Okej, det var inte alls länge sedan men det känns som så eftersom sist vi sågs så hann vi inte snacka så mycket. Det var riktigt roligt!

Jag har också tagit tag i pluggandet idag, dvs. jag har öppnat boken och läst ett stycke och sedan kollat på handoutsen... Allt för att döva mitt samvete.  Det känns som att om jag ska klara den här tentan så krävs ett ingripande från högre makter. Jag väntar andäktigt!

Imorgon kommer Fredrik hit :)



gah

Jag har en jävla massa plugg som jag måste ta tag i och jag gör det bara inte... högen med böcker ligger där i mitt rum och ger mig dåligt samvete varje gång jag ser den. Det hela blir inte bättre av att jag är uttråkad och inte har något att göra. hua..

Jag anser mig själv som frisk nu och vill träna träna, men idag var det -26 grader så det blev ingen skidåkning. Imorgon måste jag åka skidor annars kommer jag att börja klättra på väggarna. Att jag inte tränat på så länge bidrar ytterligare till min rastlöshet, vilket leder till att jag får ännu mera dåligt samvete över att jag inte pluggar. Asjobbigt!

Men annars är det bara bra :)


uppdatering

Vad har egentligen hänt sen sist jag uppdaterade?
Åkte ner till Vemdalen för en vecka sedan (onsdag) Tävlade natt och gjorde inte precis ett av mina bättre lopp. På torsdagen var det kallt kallt, körde två korta teknikpass. Det var riktigt roligt även om det kändes som att åka med handbromsen i eftersom det var absolut obefintligt glid. Kände mig lite hängig på kvällen så placerade mig i soffan för att vila. Hängigheten hade inte direkt gått över till på fredagen och tyvärr så var jag tvungen att ställa in min start på lördag och söndag. Så sjuk som jag var då har jag inte varit på väldigt väldigt länge. Ont i hela kroppen, feber och frossa. Känndes ju sådär lagom kul.

Nu har jag i alla fall kommit hem till Armasjärvi och har väl lyckats kurera mig så pass att jag tror att jag kommer att överleva kvällen :) Vi far till Juoksengi och träffar släkten, det ser jag fram emot!

Övriga planer under lovet:
*träffa kompisar
*plugga
*åka skidor
*träna
*vara med Fredrik (integreras i de flesta punkter)
*plugga

Ha en god jul mina vänner!


Kom vinter, kom!

Konstsnöspåret har öppnat på Nydala, 1800m fram och tillbaka. Härligt, jag kommer att överleva trots allt! På onsdag far jag till Vemdalen för första tävlingen i Sverige, riksläger är det också :) Det blir roligt, efter det är det helt plötsligt jul.. HUR gick det till? Tiden har ju gått rasande fort och jag har snart gått en hel termin här i Umeå. Hua, läskigt.

Jag har bestämt mig för att byta klubb och börja köra för Umeå OK i skidorientering men också i fotorientering. Det har dragit igång en tjejsatsning och jag tror att det kommer att bli riktigt bra! Vet dock inte om jag kommer att kunna köra för UOK nu i Vemdalen, det är inte helt färdigfixat med alla papprena. Eller, ärligt talat, jag vet inte alls hur man gör när man byter klubb, jag antar att det är papper som man måste skriva på och skicka in. Det har jag i alla fall inte hunnit göra ännu. Det är förståss lite sorgligt att inte äka för ÖIF längre, men jag tror att det här kommer att  bli superbra!:)

Igår var jag och bowlade med Fredrik, har nog aldrig fått så mycket stryk som då. Det berodde Inte på att Fredrik var ohejdat duktig på att bowla, nej jag var helt enkelt fruktansvärt dålig! Brutalt dålig! Har aldrig varit sämmre faktiskt. Men kul var det i alla fall :)

Sedan lagade vi lutfisk, det var ...spännande. Varken jag eller Fredrik hade någonsin ätit det förrut och ingen av oss visste hur det skulle se ut när det var färdigt. Den hade i alla fall en väldigt mysko konsistens. Det smakade som ägg och faktiskt så påminde konsistensen också lite om löskokt ägg. Spännande :P

Igår hade jag också en liten cykelnyckeln-fastnar-i-låshelvetet-på-cykeljäveln-och-går-av-incident. Hur jobbigt som helst! Men men, lyckades trots allt hålla modet uppe, bar cykeln till Ålidhem (från universitetet) och i morse så bar vi den till IKSU, lånade en bultsax och klippte av låset. Phew. Nu måste jag bara fixa ett nytt lås, men det ska nog gå bra.

Jag längar efter snön nu! Vill ha ett vitt och fint snötäcke på marken! åååhh vad jag längtar!


HemmA

Hemma i Ötå nu. Det var verkligen länge sedan som jag var här. Det har verkligen varit fina dagar i Ylläs, superfina skidspår, bra skidO-träningar och roligt sällskap. Jag ÄLSKAR verkligen att åka skidor!

Var egentligen bara det jag ville säga.

underbart att åka skidor.

oslagbart



RSS 2.0