16/2-10

Det känns fortfarande konstigt när jag ska skriva datum.

Igår åkte jag skidor för första gången på väääldigt länge! Det var hur fint väder som helst och superfina spår. Det kändes ungefär som jag hade förväntat mig att det skulle göra. Galet roligt men tungt och slitigt även om jag i princip bara promenerade fram. Orkade i ungefär 1h och 10 min, sedan var jag trött och mina luftrör hade börjat protestera lite.

Vad jag däremot inte var beredd på var hur min kropp skulle reagera efteråt. Jag var helt slut resten av dagen (=hela dagen eftersom jag åkte skidor kl.11) Sov en liten stund (1.5 h) efter att jag ätit lunch. Det kändes som om jag varit igång hela dagen + genomfört en träningsvecka på 25 timmar + åkt vasaloppet. Trött och mörbultad alltså. Inte riktigt vad jag hade förväntat mig.

Imorse var jag och Kristina ute och åkte skidor i den finfina vädret, (vi hade tur som tog oss ut hyfsat tidigt för sen blev det molnigt) Det är studentsportardag idag och då tänkte vi passa på att studentsporta tillsammans. För att ytterligare skjuta upp det för oss båda väldigt behövliga pluggandet så gick vi till Bräntbacken för att åka sopsäck.
Woow det gick fort! :) Jag är ganska mörbultad nu och känner mig ungefär som igår (kanske lite värre). Jag orkar i alla fall absolut inte plugga nu utan ska ta en lång skön och välbehövlig powernap! :)


KUL med OS guld! Träffade Charlottes syrra som hastigast när vi var på väg til spåret. Det är stort med OS guld alltså! Knappt så man förstår det :)

Så nära för Hellner.


Världens finaste väder.

Om man får välja mellan en fin solig sommardag och en fin solig vinterdag... Det är ju ingen tvekan om vad man väljer! Det finns ju inte finare väder än det som var idag! :D
Jag kan inte må dåligt när det är fint väder, det strider mot alla naturens lagar att vara ledsen eller på dåligthumör när solen skiner! :)

Hostmedicin är för övrigt inte att underskatta! Jag känner mig mycket bättre nu och tror till och med att jag ska ta mig ut på skidor imorgon, prognosen säger finväder imorgon med och jag slutar kl.10.00 imorgon! :) Kan ju inte bli bättre!!
Jag har absolut fått tillbaka hoppet igen.

NU ska jag sova!

Vad ska jag ta mig till?

Jag mår inte bra just nu, jag har dragits med en förkylning hur länge som helst, jag blir helt enkelt inte frisk! Från att ha varit snuvig och hänging, till att ha ont i huvudet, därifrån utvecklats till ont i halsen och nu hemsk hosta.

Jag hostar och hostar, snart kommer jag att hosta ut mina lungor. Jag är sjukt trött, aldrig utvilad för jag kan inte sova, jag bara hostar.
Jag vill inget hellre än att få sova, jag vet också att det är det enda som kan hjälpa mig. För mig är sömn den enda vägen mot att bli frisk.  Men jag vill inte gå och lägga mig, jag bävar för det. För jag vet att när jag lägger mig så blir det än värre. Jag kan slummra till och halvsova max tre timmar i sträck, sen är det kört. Vad ska jag ta mig till?

SM är om två veckor. Det är ganska kört för mig.

Snyft, jag vill bara gråta.
Det gör jag också, fast när ingen ser.





RSS 2.0