Spex uppladdning

Saga inflytt är på söndag och vad gör jag i Östersund? Haga is the place to be, jag känner det på mig. Jag däremot är i Östersund, på träningsläger, åker skidor, äter mat, vilar. Vi bor i superfina stugor på Camp Södergren och har skidspåret alldeles utanför dörren.  Just nu: årets första snöfall för mig. Små små lätta flingor som dalar ner. :) Lovely. Kanske den bästa uppladdningen som finns inför Saga-veckan!

Mys-söndag

När jag vaknade idag så insåg jag: jag behöver inte göra någonting idag! :) YEY! så jag börjar med att fippla med min nya telefon. Det är otroligt hur lätt man fastnar, farligt farligt. När jag försöker föra över mina kontakter via SIM-kortet så upptäcker jag att jag tydligen har ett sorts lösenord (som inte är PIN-kod) som gör att jag inte kan radera kontakter från SIM-kortet. Ingen aning om vad det är! Typiskt. Jag får alltså skriva in dem för hand, jobbigt! Jag blir bra på att hantera tangentbordet i alla fall! :)

Undertiden tittar jag på Vinterstudion på TV. Det håller på typ hela dagen, HELA dagen. Massor med skidklipp och prat. Även om jag är ett stort fan av skidåkning så blev till och med jag lite less efter ett tag.

Sen lagar vi mat, smördegsbakad fläskfilé med svampröra och potatisgratäng! GOTT! Efter en välförtjänad powernap för att smälta maten så ger vi oss ut i mörkret (med nya pannlampor!) för att trotsa Bräntis.

Nu är jag så där lagom trött och det bästa är att jag får gå och lägga mig nu! :)

Perfekt söndag!

Väderomväxling

Ena sekunden skiner solen, himlen är blå och jag ät på väg hem från IKSU! :) Jag kommer hem, går på toa, bestämmer mig för att gå ut och sätta upp lite affischer. När jag kommer ut är hela världen insvept i bommul. Knappt att man ser någonting alls. HUR gick det till? Det kan inte ha tagit med än 10 minuter!

Vädret är ju helt galet! Varmt som i en bastu och inte vitt på marken utan istället vitt i luften, som att andas i mjölk. Vart är världen påväg egentligen?

Fredag

Fredag idag alltså. Den här dagen har börjat bra, jag vaknade med lagom mycket träningsvärk i kroppen :) Nu får vi bara joppas att resten blir av dagen blir lika bra. Vädret är rent ut sagt skitdåligt så det kommer inte att bidra med något.

Igår var jag på "hälsoundersökning" tog lite blodprover, gjorde spirometri, mätte kroppssammansättning m.m.
Jag har 7,9kg muskler på höger ben och 8,0kg muskler på vänster ben.  På vardera arm har jag 2,3kg muskler. Mitt största andetag var på 4,3 liter och FEV1 3,31. Det kan ju vara ganska kul att veta vad man har att utgå ifrån för att se om det faktiskt blir någon skillnad av all träning man gör.  :)


minusgrader tack!

1h och 30min stakning på rullskidor, såg ut som ett lermonster när jag kom hem! Synd att halloween just har varit, annars hade det varit den ultimata utklädnaden. 

Jag bytte just bakgrundsbild på min dator, till en vinterbild från min favoritplats på jorden.



Jag längter efter vintern nu, så fruktansvärt mycket. Så mycket så att jag skulle kunna sitta i timmar och titta på vinterbilder, så mycket så att det vrider sig i magen, så mycket så att jag skriker ut i förtvivlan över att den inte har kommit ännu!

När jag var ute och åkte så lyssnade jag på musik, Blev plötsligt så fruktansvärt sugen på att vara bra på att spela och sjunga. Det är så orättvist! Det finn så många många saker jag vill göra, men att hinna med allt är omöjligt, det finns inte tillräckligt många dagar i veckan.  GAH. Känner mig som när jag och Fredrik spelade badminton. Jag var så arg på mig själv för att jag var så dålig, jag missade bollen hela tiden!

Nu ska jag nog spela lite piano :)

Kram.

RSS 2.0