SkidO

Körde SkidO masstart imorse. Vi jar flera stycken som var med, det var riktigt roligt. Min plan var att köra rätt och inte bomma och sedan fick det gå som det ville med farten. Tycker att jag lyckades ganska bra med min plan, gjorde en liten bom men annars inget allvarligt. Däremot så stod jag läänge i fjärilskorsningen och funderade på vart fan jag skulle, varje gång jag var där... skitsvår korsning!


Varv 1


Varv 2

Älvsby Skidlinje åkte hem efter lunch så nu är det bara Gurra, Spoerry, Waller och jag kvar. Vi har det kul vi :)

Nu ska jag ta och plugga lite... eller så kollar jag på film med de andra... eller kanske en kombination.

Snö + Skidor = Lycklig

Den här bloggen har det tungt just nu... Men som alltid lovar jag att jag ska försöka bättra mig.

Måndag morgon 07.00 står jag utanför KBC och väntar på att bli insläppt. Jag ska göra vår andra dugga. En av lärarna var jättesnäll och ställde upp och kom till skolan kl. 7 så att jag kunde göra duggan då istället för att göra den vid 12 som alla andra i min klass.
Orsaken till denna särbehandling? Jo, jag skulle åka till Arvidsjaur på träningsläger sen.

Stod för första gången på skidor för den här säsongen i måndags, helt underbart! Vi (Gustav och spoerry) stannar här tills på fredag sedan drar jag, spoerry och waller till Ylläs, hämtar upp H-J i luleå på vägen. Tävling lördag-söndag och sedan träning till torsdag. Jag är GLAD!

Det är verkligen skönt att få komma bort från Umeå och skolan ett tag, skönt att få släppa det lite och tänka på nåt annat. SPECIELLT när det inte finns en enda snöflinga i Umeå!

Ha det så bra för det har jag! :)

Flaskorkester

Ikväll så samlades några tappra eldsjälar i en lägenhet på 19F för att grunda en flaskorkester. Till en början var vi fyra blåsare och en entusiastisk publik. Vi började med den tunga men ack så viktiga uppgiften att stämma flaskorna. (Vi hade till förfogande en back med läskflaskor som vi hade införskaffat på ica tidigare på kvällen) det första problemet som vi stöter på är att alla flaskorna är fulla med läsk... efter att ha kämpat tappert med att dricka ett tag så beslutar vi oss för att göra en bål med resterande läsk. (den stod sedan orörd på bordet resten av kvällen och fick sedan hällas ut). Vi fyllde vatten i flaskorna och började sedan att stämma. Det blev mycket drickande och många toabesök. Tillslut hade vi dock en hel octav och några bastoner. Sedan var det bara att spela, verkligen roligt! :) Ytterligare en blåsare anslöt sig efter ett tag och kompleterade vår knappa skara. Det var riktigt trevligt. Andra instrument som också användes var: piano, bas och munspel.

De slutsatser som vi drog var att vi gärna skulle få vara några fler och att vi i så fall också skulle ha några fler uppsättnignar flaskor.  Vi ser gärna att fler ansluter sig till oss!


RSS 2.0