åtminstone en

Vi fick iallafall en pepparkaka, det var ytterst vänligt tyckte jag :P

Feng Shui eller nåt..

Alltså jag måste säga att jag inte riktigt förstår mig på grabbarnas möblering. Men det är säkert Feng shui eler nåt.


Vi bakade pepparkakor ikväll också, det var kul. Det var dock köpesdeg så de vart inte så goda. Men annat kan man inte vänta sig heller. Kakorna försvann sedan (hm, vad konstigt!) men det gjorde inte så mycket, det roliga var att baka dem. Dessutom var vi ganska less på pepparkakor.
 

:D

Totally in Love!

Jag har hittat mitt livs stora kärlek! Helt underbart, jag är helt lyrisk!


Jag älskar dem, mina nya Peltonenskidor!

Det händer roliga saker här på skidlinjen. Den kommande veckan ska vi ha hemmaläger. Första passet kördes idag och efter det flyttade Alice in till oss. Eller tja, flyttade in är kanske inte riktigt rätt ord...


Jag och Anna var vänliga och bäddade åt henne, eller..., vi la i alla fall dit madrassen, täcket och kudden.  Och provlåg sängen.



Det snöar lite lätt här i Älvsbyn för tillfället, men just framför vår dörr har det drivit något försckräckligt. Ett lustigt väderfenomen. (Eller kan grabbarna ha något med saken att göra?)

Kul, jättekul...

Två roliga saker:

1. Jag älskar Nemi!



2. Kristina Nordebo http://kristina.nordebo.net/index.php

Mitt nya liv

Jag lämnade in min pulsklocka för lagning förra veckan. Idag fick jag tillbaka - inte min gamla pulsklocka, utan en ny, (samma modell dock). Snyft det är lite sorgligt.  För alla er som inte är insatta kan jag berätta att det innebär att alla mina timmar och träningspass som var sparade på min gamla klocka är borta. Jag måste börja om från noll nu.

Alltså ska jag börja ett nytt liv nu, med min nya pulsklocka. Det är verkligen så det känns, min pulsklocka har varit min livskamrat de senaste åren och nu måste jag börja om på nytt.

Nåja, det ska nog gå bra :P

Rätten att lägga sig ner och dö

I tisdags morse mådde jag så himla bra! Jag hade lagom mycket träningsvärk efter måndagens strapatser, jag var ute och tränade med Alice och Rieke, vädret var bra och det kändes allmänt bra när vi var ute och gick stavgång i stavgångsbanan. Jag var helnöjd med min situation och med livet i stort. Jag älskade mitt liv helt enkelt!

Nu, drygt ett dygn, ett antal spänsthopp, två timmar skidåkning, en timme styrketräning och ett antal skidgångsintervaller senare vill jag bara lägga mig ner och dö.

Jag kan faktiskt inte tänka mig något bättre än att få lägga mig ner och dö.

Men vem har egentligen rätt att bara lägga sig ner att dö? Kan vem som helst få göra det? Om vem som helst bara kunde lägga sig ner och dö, hur skulle det då gå? Jag menar, vad skulle hända med världen? Alla barn som älskar livet, hur skulle det gå för dem om alla vuxna som var less lade sig ner och dog? Att få lägga sig ner och dö kan inte vara tillåtet för alla, det är nog bara priviligerat vissa få.

Frågan är då, har jag rätt att lägga mig ner och dö? Jag har ju i alla fall inga barn att ta hand om så det behöver jag då inte bekymmra mig för. Inte heller har jag något stort politiskt ansvar, eller något annat stor ansvar heller för den delen. Det är bara det att en massa människor förväntar sig att jag ska fortsätta leva. Och dessutom viktigast av allt tror jag, jag har trots allt ett ansvar att leva. För om inte jag gör det vem ska då göra det? (okej, det där lät egotrippat) Jag har hela livet framför mig (-20 år som jag redan förbrukat) ska jag bara slänga bort dem? Hur shysst är det mot dem som inte har så mycket kvar av livet? Inte särskillt shysst. Och livet då? Ska det ha ägnat ca 20 år på att ha odlat mig och så just när jag kan börja göra någon verklig nytta så lägger jag mig ner och dör? Då är ju allt jobb livet har gjort för gäves. Livet kräver att jag lever! Så tyvärr, jag tror inte att jag är en av de få priviligerade som har rätten att lägga sig ner och dö.

Dessutom är jag inte helt 100 % säker på att jag verkligen vill lägga mig ner och dö (bara 90%, men 10% är ändå mycket när det gäller såna här saker) För det kanske finns fler tillfällen som i tisdags morse framöver och dem vill jag ju inte missa!

Jag tror jag nöjer mig med att gå och lägga mig den här gången.

teater+jobb+skitväder+jobbig träning

En hel del har hänt sen jag uppdaterade sist. Torsdag kväll åkte jag och Rieke och några från grundkursen till luleå och såg Romeo och Julia, musikalen. Den var verkligen bra och jag rekomenderar den!

Jobbade i haparanda i helgen. Det var mycket folk på lördag, och det kan man förtså för ute ville man då verkligen inte vara. USELT väder var det!

Träningen idag var kul, men jobbig. Vi körde korta intervaller i början, lyckades med konststycket att dra på mig mjölksyra redan på den andra intervallen. De resterande 28 minuterna i effektiv A3 tid var bara att härda ut :P

Nu ska jag nog sova (jag älskar att sova!)


För intresseklubben

Dagarna de går och går, efter varandra... och fort går det också.

I alla fall så tänkte jag bara meddela till intresseklubben (fram med anteckningsblocken nu!) Att i Arvidsjaur finns ca 1 km snö och en del från skidlinjen åker dit och tränar imorgon. De som inte åker behöver dock inte sörja länge över att de missar ett så ypperligt tillfälle att åka skidor eftersom vi enligt beräkningar ska kunna ha snö här i Älvsbyn på måndag nästa vecka.

Men jag kommer nog att sakna Ainiovaara, det är ju mitt favoritberg!

GLAD!

Var i Muonio och åkte skidor idag! Wiee :D !!

Träffade Linnea där också, hon var där på läger med Boden. Träffade också på nästan (nästan) hälften av skidlinjens grabbar, de var också där på läger.  (Även x antal människor ur värdleliten, ALLA verkade vara där, eller det känndes i alla fall som så för det var fruktansvärt trångt i spåret)

Underbart att åka skidor, jag hade gjärna stannat längre! (och kommit tidigare)

Nu blev det här ett väldigt förvirrat inlägg känns det som, är ganska trött. Ville bara meddela :P


RSS 2.0