1 vecka senare

BAMM var för en vecka sedan, jag är i princip helt återställd. Det var verkligen hur kul som helst, även om jag tror att jag hade uppskattat det mer och framför allt det hade gått mycket fortare om jag hade varit lite bättre tränad!

Jag och Kristina har gjort en sammanfattning : HÄR

Första veckan i Älvsbyn var bra och jag tror nog att det kommer att bli jättebra. Jag misstänker att Sture tänker hålla fast vid sitt löfte om att plåga mig, det låter bra, det är precis vadf jag behöver :D

Är hemma nu den här helgen och packar lite. Jag fick ju inte med mig så mycket förra gången.

Jag måste meddela att jag inte har fixat internet till datorn i Älvsbyn så det kan därför hända att det blir lite glest mellan uppdateringarna. Men jag ska uppdatera ibland, ni får inte tappa hoppet!


onsdag 20:e augusti

Går omkring och känner det som om det är 1000 saker jag måste göra, känner mig lite stressad över att jag bara går omkring och inte gör något. Jag bara plockar lite här och där, sätter ibland ner något i väskan. Men när jag försöker komma på vad det är som jag verkligen måste göra så kommer jag inte på något. Jag har packat allt (i princip (jag kan aldrig packa klart förrän 5 minuter innan jag ska åka)) och att städa mitt rum är ett alldeles för stort projekt för att börja med. Dessutom ska jag ju snart flytta ut ur mitt rum.

Det är lika bra att jag erkänner det, jag är nog lite nervös. Nervös-spänd-förväntansfull-laddad. För BAMM först och främst, jag hoppas att det blir grymt skoj! (men jag bävar eftersom jag ABSOLUT INTE har tränat nåt) Men också för hur det ska bli i Älvsbyn, jag hoppas att det blir bra.

Lite bilder från O-ringen:


ÖIFs läger etapp 3-4, En av mina inte så bra morgnar.




Nu den värsta bilden av alla:


Det är fruktansvärt men sant, Sture spurtade ifrån mig på etapp 1

Varsågod skratta ni bara, (speciellt du Kristina) jag är helt ställd, det är Oacceptabelt!

Sommaren som gick

Så var man innte på slutspurten av sommaren.
Det har inte varit en sommar som alla andra, jag har hela tiden gjort något och det känns inte riktigt som att jag har hunnit ha lov.

I sommar har jag:

* Jobbat på Haglöfs - Helt okej, ett bra sommarjobb även om det har varit jobbigt att komma hem så sent. Jag har inte hunnit träna nåt vilket INTE är bra!

* Varit med i "Sånger från Matojärvi" - Helt klart det roligaste på hela sommaren!

* Varit på O-ringen - Ett totalt misslyckande, det sämsta jag någonsin presterat. Men jag deppar dock inte för det var kul i alla fall.

* Sjungit i Sista-Minuten-kören i Yttersti (stått på scen med Thomas Di Leva) ((Hur status det nu är?))

I sommar ska jag ännu:

* Springa BAMM - Det ska bli jätteskoj men jag bävar eftersom jag INTE är bra förberred.



Om drygt en vecka börjar jag i Älvsbyn, det blir ..kul.... tror jag.. hoppas jag... (okej, jag bestämmer att det ska bli kul!)
men lite läskigt, för nästan alla jag känner flyttar därifrån.  Tre dagar har jag nu på mig att packa, ladda mentalt, vila, ha sommarlov. Sen drar jag till BAMM och sen direkt till Älvsbyn. GALET!


För övrigt så är det kul att vara tillbaka från isolationen

Michael Phelps är ju GRYM! Min nya (tillfälliga) idol!!

RSS 2.0