bilder bilder

Jag har gjort några nya album på pixbox (jag vet att pixbox är helt ute, men ni får helt enkelt stå ut med att det är det jag har)
Bland annat ett med bilder från mitt år på skidlinjen. Åhh, jag blir helt sentimental när jag ser på dem. Det var verkligen ett sjukt roligt år! Jag kommer att sakna det så mycket!
Också lagt upp lite fler bilder från björkliden :)
Det finns planer på lite bilder från Gotland, måste bara samla ihop bilderna från Lone och Vickan + få deras godkännande.

En morgon när jag vaknade så var det så fint väder så jag drpg på mig löparskorna och sprang till Luppioberget. Det är ganska fin utsikt därifrån.  På hösten när det blir fina färger i träden så är det ännu finare, ska nog göra en likadan tur då och ta fler bilder.

 

När jag blir stor ska jag bli doktor.

Var i stugan i helgen, underbart! Det är så skönt att vara där. Det var orienteringstävlingar på seskarö på lördagen också.
Var i haparanda och fixade lite grejer på förmiddagen, körde sedan ut till stugan. Då hade förmiddagens tävling redan varit och OMa, hans bror och en till Pellon Ponsi löpare hade ätit lunch hos oss!
Fatta att mina största idoler käkar lunch i våran stuga och jag är inte ens där!  (OMa om du läser det här så skratta inte ihjäl dig!) Som stolt och enda vid tillfället närvarande medlemmen av Pellon Ponsi fanclub så var jag och hejjade och kollade på stafetten på eftermiddagen, i samma veva passade jag på att hejja på Övertorneås två gubblag :P
Jag vart dock så sugen på att springa själv så jag tog en öppen bana. Löpningen gick över förväntan med tanke på den usla träningssommar jag haft. Orineteringen gick som förväntat med tanke på den usla träningssommar jag haft.  Roligt i alla fall.

Jag har gjort ett album på pixbox där de som vill kan se bilder från filippinerna.  LÄNK
     
Det kanske inte syns, men jag har faktiskt gjort en snögubbe!


Ja, och förresten ska jag flytta till Umeå nu, ska börja plugga på läkarprogrammet . Det blir spännande!

Bilder från Björkliden

Var uppe i björkliden i helgen, BAMM gick av stapeln och vi var upp några stycken från butiken. Vi hann med några turer upp på fjället och jag tog några bilder.




De verkar dock inte vilja laddas upp nu, får väl se om det fungerar senare. Fina var de i alla fall!

RSS 2.0