Just ja!

Spelade förresten squash imorse. Det var roligt, det skulle säkert vara ännu roligare om man lärde sig att träffa bollen lite oftare. :P


Hemmåt

Imorgon så drar jag hem över helgen, det blir nice. Det var som ändå ett tag sen jag var hemma känns det som. Det enda som inte blir kul är väl den 6-timmar långa bussresan... Men men, det kan det vara värt:)

Körde myrfotboll igår, roligt, men nå jävulskt kallt om fötterna! Trots att jag fick låna våtsockar av Elin så var det ungeför som två klumpar längst ner på benen när vi kom tillbaka. Tänk att man kan glömma så lätt hur det känns att vara kall om fötterna. Förr i tiden var jag det var och varannan dag känns det som. Nåja, snart är det vinter, jag lär väl bli påmind.


Tjo!

Skönt med helg säger jag bara!
Har varit här i umeå i snart 4 veckor nu, jag tror att jag trivs här! Jahg inser dock att det är mycket att plugga när man går läkarprogrammet, jag skojar INTE!  Det är därför det är så skönt med helg, nu kanske jag hinner plugga ikapp lite av det som jag inte har pluggat under veckan.  På måndag är jag förhoppniongsvis ikapp, det kommer att bli såå mycket lättare då!

Jag och Kristina gjorde palt förra veckan :)



Det vart lyckat, så klart!
Ett annat lyckat matprojekt var ärtsoppan, supergod! Många matlådor blev det också :)

Jag har också upptäckt Spotify!

Tro det eller ej, men nu ska jag plugga!

Såhär knyter man vänskapsband

Nu när nollningen lider mot sitt slut så har man tid för andra roliga saker. Nu kanske vissa av er tänker åh, men vad bra nu har hon tid att plugga/träna, men ack nej där misstar ni er. Det är nu man har tid att uppgradera vänskapsband.

Jag och Kristina steg upp lite efter fan igår och tog oss ner till Nydalasjön för ett litet bad. Det var skönt....uppiggande...kallt nå jävulskt.
Bildbevis finns!





Laga mat är också något man hinner med. Det är superkul, speciellt när man har Kristina vid sin sida, det finns inget som kan vara tråkigt då!

Idag bjöds det på Chicken ja Shrek.



En matlista för kommande vecka har även upprättats:



Det ska bli gott :P

Hej!

Idag har varit en bra dag! Det var jättefint väder på morgonen och solen hade just gått upp när jag var ute och sprang, hur härligt som helst. Resten av dagen har varit lika fin, soligt och varmt. Jag och Kristina var ute på ett stakpass på eftermiddagen. Nice:) Nu ska vi snart dra till iksu.

Idag känns det som att plugget börjar på allvar, introkursen är slut och nu sätter vi igång med cellen. Jag hoppas att jag pallar det. Nollningen är i princip slut och det är på sätt och vis skönt, även om det är tråkigt för det har verkligen vait en rolig nollning. Jag har lärt känna många trevliga människor och de i min nollegrupp är verkligen jättesnälla! Våra faddrar har också varit jättebra, de är supershyssta! Jag är verkligen glad att jag hamnade i den gruppen, Grupp 8!

Ibland när jag tänker på det (hinner inte alltid tänka efter så himla mycket) så känns det helt galet att jag ska flytta hit och bo här i Umeå i mer än 5 år. Men jag tror att det blir bra, jag trivs bra här än så länge, och det bor många roliga människor här (läs skidåkare/skidorienterare men läs framför allt Kristina och Elin)!

Jag har tänkt återuppliva den här bloggen nu. Lovar att uppdatera oftare!

RSS 2.0