nice nice!

Rebecka är här och hälsar på, det är roligt :). Vi har just varit och kollat på bio.

Jag insåg just att imorgon är första gången på väääldigt länge som jag får sova längre än till 07.30 om jag vill. Synd bara att jag vaknar vid 6 tiden för att jag hostar så mycket. Men men, jag ska inte klaga, man får mycket gjort om man stiger upp tidigt :)

Nu ska jag dock gå och sova. Sova är grovt underskattat av de flesta människor, jag älskar att sova!

Nörd?

Sitter och pluggar för fullt ( nu kanske ni kan invända att nej det gör hon inte alls, hon bloggar ju. Men ack vad fel ni har. Bloggandet är en del av pluggandet, jag kör i intervaller och blogga är aktiv vila :P) Läser om RNA transkription och translatation.  Kul, när man fattar...

Insåg när jag pratade med Rebecka hur nördig jag hålelr på att bli. Eller nördig är kanske fel ord, snarare insnöad. Läser om traskriptionsfaktorer hit och polymeras dit, aktivatorer och enhancer och DNA sekvenser hitan och ditan. Så frågar Rebecka.. "Vad är RNA?"

Eh jaha, då kommer man ner på jorden lite och inser att världen består inte bara av celler (fast det gör den ju, men men... ja ni fattar vad jag menar)

Jag längtar efter snön nu! så hilma himla mycket!

nu ska jag fortsätta plugga :) slut på vilan.

And I like it, I like it, I like it, I like it

Sitter vid köksfönstrer och tittar ut, det snöar stora flingor! Tyvärr är det lite för varmt på marken för att snön ska lägga sig men ändå! Det inger hopp, det är som att snön vill påminna oss om att det faktiskt kommer att komma en dag då det är vitt på marken, en dag då man kan glida fram med skidor under fötterna. Jag kan se en liten ljusglimt långt där framme i tunneln av höstgrått regn, blåst mörker och blöta löv. Jag längtar efter vintern!

Ikväll ska vi på konsert med Blodd Sweat & Tears, det blir kul! :) Nästa vecka har syrran höstlov också och då kanske hon kommer hit och hälsar på, det blir också kul! I helgen är det också hemma-läger för skidhögskolan och på söndag så ska jag vara med och träna med dem, det ser jag fram emot!

På någon konstigt sätt ser jag faktiskt också fram emot att få sätta mig och plugga ordentligt, det ska bli så kul när jag faktiskt förstår vad det är vi pratar om och känner att jag hänger med. Jag längtar efter den dagen! Synd bara att det nu händer så mycket annat roligt i helgen också så att jag kanske inte hinner plugga...

En bild på en del av min härliga nolle-grupp från nollningen för några veckor sedan. (det känns sååå länge sedan) Det var verkligen kul!



Nu ska jag gå och duscha, har nämligen varit ute och sprungit i snöfallet och jag är ganska blöt.

Mariehemsvägen 23 A

Börjar komma i ordning så smått i nya lägenhetn. Även om jag fortfarande har hälften av mina saker kvar hos Kristina :)

Det tar ca 1-1.5 minuter att cykla mellan mig och Kristina. Så det är ju inte dödslångt. Men ändå.

I helgen är  det Jazzfestival  :) Det ska bli roligt! Andra planer som jag har för helgen är:
*Träna
*plugga
*träna
*plugga
*plugga

Så jag har fullt upp :P

Roligt också att jag börjar snacka om helg redan på onsdag, men det känns verkligen som att den ähr vekan redan är slut. Galet. Det var nog för att vi hade Caseredovisning idag. :P

Imorgon slutar jag kl.12  Jag ska försöka ta vara på dagen!
Får se hur det går..
Nu ska jag sova!


Äntligen fredag :)

Jag, Jossan och en nyopererad Kristina har just käkat middag (gott) och ska väl nu se på film, vi ska nu bara ta och välja film :)



Det gick visst fort, Slumdog Millionaire blir det. snart kommer mamma och pappa för imorgon ska jag flytta till min och Jennys nya lägenhet :)

Det blir så så så sorgligt att flytta från 19F men samtidigt så blir det kul att flytta till en egen lägenhet. Väldigt splittrade känslor här :P

Nu film!

Nice!

Att bo i samma hus som Kristina är bara för kul helt enkelt! Jag älskar det och det kommer att bli sorgligt när jag flyttar härifrån!..

Kolla in det här!

http://kristina.nordebo.net/Projekt/badtavling09.html

RSS 2.0